Moștenitorul decăzut – Erin Watt

Titlu: Moștenitorul decăzut

Autor: Erin Watt

Serie: Familia Royal

Volum: #4

Număr de pagini: 342

An apariție: 2017

 

 Bună oameni frumoși! Ce mai faceți? Cum ați început această tomnă? Dar noul an școlar? Știu… lucrurile înc nu s-au liniștit, însă tot răul spre bine. Pentru că probabil vă întrebați unde tot dispar și apar, ei bine… vă anunț aici că mă pregătesc intens de un examen foarte greu și mă văd nevoită să reapar doar atunci când reușesc să termin o carte.
 Așadar, fără alte introduceri… azi discutăm despre Moștenitorul decăzut de Erin Watt, a patra carte din seria Familia Royal. 
 Înainte de toate, vă anunț că există posibilitatea ca această recenzie să conțină SPOILERE despre primele volume.

 Cu acest volum rămânem în sânul familiei Royal și totodată în mijlocul problemelor. Dacă primele volume s-au axat pe povestea dintre Ella Harper și Reed Royal, acum perspectiv a se mută asupra lui Easton Royal, fiul mijlociu al lui Callum.
 Easton a fost mereu oaia neagră a familiei. Mereu a avut un viciu periculos, mereu a creat probleme. Totuși viața nu face doar ce vrei tu, iar atunci când totu universul îi este dat peste cap Easton lasă garda jos. O întâmplare neplăcută i-o scoate în cale Hartley, o tipă nou venită la Astor, misterioasă și liniștită deopotrivă. Nimeni nu o cunoaște prea bine, nimeni nu știe ce schelet ascunde în dulap, căci aici… toată lumea are păcate.

 Easton. Deși e un Royal băiatul ăsta nu m-a ațâțat atât de tare ca Reed. Este drept, au fost momente când l-am iubit și urât dar ceva i-a lipsit. Mi-a plăut evoluția lui și mi-a plăcut să descopăr o altă latură a acestui tip, însă nu m-a suprins într-un anume mod.

 Hartley. Dacă stau să o compar puțin cu Ella, ei bine fetele astea sunt cât de poate de diferite. Hartley pot spune că m-a enervat, chiar dacă o plac. Mă deranjează mult atitutdinea pe care o afișează și sunt momente când am impresia că sunt două persoane diferite.

 Ce mi-a plăcut la această carte?

  •  Încă de la început mi-a plăcut universul familiei Royal. Faptul că am putut descoperii și viața lui Easton pentru mine a fost un plus.
  •  Mi-a plăcut cum a evoluat Easton pe parcursul poveștii. Îmi place mult cum se maturizează și aș fi ipocrită dacă nu aș puncta acest aspect.
  •  Faptul că am relaționat (prin intermediul lui Easton) și cu Ella și Reed a adus puncte în plus poveștii.

 Ce nu mi-a plăcut la această carte?

  •  Lipsa vârstei recomandate pentru a fi citită. Faptul că nu este indicată vârsta pe copertă m-a deranjat mereu.
  •  Dinamica. Da, pare ciudat, dar mi s-a părut că m-am cam învârtit în jurul cozii. Mi s-a părut că lucrurile merg greu, iar comparativ cu celelalte volume a lipsit acțiunea și intriga.
  •  Atitudinea lui Hartley a adus încă un minus. Așa cum am mai spus fata asta mi s-aprut a fi altă persoană în unele momente.

Cartea a primit de la mine 2/5 🌟 pe GoodReads. Acest lucru se datorează faptului că, personal,  mi s-a părut mult mai slabă față de celelalte volume, iar aici a contribuit foarte mult lipsa acțiunii și intrigii. 
 Vă las mai jos sinospsiul și butoanele magice. Între timp aștept de la voi câteva opinii despre acest volum.

Sinopsis

 Easton Royal are tot ce-şi doreşte: inteligenţă, bani, frumuseţe. Scopul lui în viaţă este să se distreze cât mai mult cu putinţă. Nu se gândeşte niciodată la consecinţe, pentru că nu este nevoit s-o facă.
 Asta până când îşi face apariţia Hartley Wright, care îi zdruncină viaţa din temelii. Este singura fată care, deşi atrasă de el, îl respinge. Easton nu poate înţelege de ce şi e hotărât să nu se dea bătut. Dar Hartley nu îl vrea. Îi spune că trebuie să mai crească. Şi poate că are dreptate.
Pentru prima oară în viaţă, Easton descoperă că numele Royal nu este de ajuns.

 Cartea o puteți achiziționa de aici:

 Dar și pe site-ul editurii:

Iar pe mine mă găsiți și pe:

Până data viitoare când ne recitim, vă pup 😘 vă îmbrățișez 🤗 și vă iubesc ❤️.

Ivona Dubois.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.