După ce ne-am îndrăgostit – Anna Todd

Titlu: După ce ne-am îndrăgostit

Autor: Anna Todd

Serie: After

Volum: #3

Număr de pagini: 823

An apariție: 2016

Bună ziua oameni frumoși! Ce mai faceți? Sper că totul este bine și sper ca acest articol să vă prindă la umbra unui palmier cu o nucă de cocos în mână.
Așa cum vă spuneam în articolul precedent, dar și pe Instagram, am terminat examenele pentru moment și am zis că este timpul să iau o pauză și să citesc. Așadar, sfârșitul lunii iulie – începutul lunii august, mă găsește terminând volumul al treilea din seria After: După ce ne-am îndrăgostit de Anna Todd.
Dacă până acum nu ați început seria, vă recomand să citiți recenzia primului volum. Această recenzie poate conține SPOILERE pentru cei ce nu au citit primele două volume, dar nu conține spoilere pentru volumul al treilea.

Bun. Acum că am stabilit câteva limite 🙂 zic să ne aruncăm ochii asupra acestui volum. Cartea continuă povestea Tessei și a lui Hardin. După foarte multe certuri și împăcări, pare că lucrurile încep să se așeze. Totuși, lucrurile se dau cu totul peste cap în clipa în care Tessa se hotărăște să-și pună cariera pe primul loc și să plece spre Seattle. Va accepta Hardin să plece spre Seattle? Va putea să accepte această schimbare din viața Tessei? Și cel mai important… ce va face Tessa când tatăl ei reapare în viața ei încercând să recupereze timpul pierdut?

„Mă iubești și atunci când nu ar trebui și am nevoie de tine. Am avut mereu nevoie de tine și voi avea mereu nevoie de tine.”

Tessa. Când vine vorba de ea simt o oarecare schimbare și maturizare în gândirea ei. Lucrurile se schimbă pentru ea, asta e clar și am sesizat că maturizarea asta îi deschide ochii în unele privințe legate de Hardin. Nu ezit să spun și faptul că a devenit ușor neatentă în unele privințe și cred că asta o va costa scump la un moment dat. Sunt foarte curioasă cum va evolua în volumul următor.

Hardin. Se pare că acest volum trei este volumul schimbărilor. Hardin se maturizează sau simte că pierde singurul om care l-a acceptat așa cum e. Dacă vă puteți imagina un Harrdin liniștit… ei bine nu o faceți. Nu vă gândiți că lupul își schimbă blana peste noapte, dar se observă că se străduiește să devină un om mai bun.

„Am ajuns să aflu că durerea este cea mai puternică emoție pe care o poate simți cineva.”

Ce mi-a plăcut la acest volum?

  •  Am adorat întreaga serie. S-a observat asta încă de șa primul volum și categoric seria asta va rămâne printre cele din top. Acest volum a venit cu multe schimbări și asta m-a făcut să vreau să citesc și mai mult.
  •  Mi-a plăcut de Tessa și Hardin. Îi admir și așa cum am mai spus mă regăseesc într-o oarecare măsură în ei.
  •  Acțiunea a fost ceva mai lentă în acest volum, dar asta nu e o problemă. Chiar dacă am bătut pasul pe loc în acest volum sunt sigură că e doar liniștea dinaintea furtunii, iar asta mă incită din ce în ce mai mult.
  •  Nu pot să neg (aș fi ipocrită dacă aș face asta) mi-au plăcut scenele drăguțe și intime dintre Hardin și Tessa.

„- Toată lumea merită o a doua șansă, chiar și cei mai păcătoși dintre păcătoși, nu crezi?”  

Ce nu mi-a plăcut la acest volum?

  •  Am simțit că uneori ne-am învârtit în jurul cozii. Îmi e dificil să explic acest sentiment, însă au fost pasaje care m-au călcat pe nervi. Am răscolit trecutul și nu am reușit să trecem peste el. Au fost momente în care mi-a venit să-i strâng de gât atât pe Tessa cât și pe Hardin.

Așa cum bine știți abia aștept ecranizarea acestui volum. Sunt foarte curioasă de cum vor fi prezentate lucrurile în film. Legat de acest aspect, dar și de miile de întrebări de la voi, o să revin cu un articol curând în care o să vă spun o mică părere și o comparație între carte și film. Tot curând voi reveni la voi cu ceva recomandări de filme și seriale. M-ați tot întrebat ce am mai urmărit în ultimul timp și curând o să discutăm și despre acest aspect.
Și pentru că m-ați întrebat… în ultimul timp am fost foarte ocupată. Lipsa de pe blog și de pe rețelele sociale se datorează muncii și examenelor ce urmează să le dau. Încerc să țin pasul cu toate aspectele, însă nu reușesc de fiecare dată. Totuși, mă voi revanșa față de voi.

Cartea a primit de la mine 4/5 🌟 pe GoodReads.
Vă las mai jos sinospsiul și butoanele magice. Între timp aștept de la voi câteva opinii despre acest volum.

Sinopsis

 Tessa știe că Hardin o iubește și că e în stare să facă orice să o protejeze. Dar între a iubi pe cineva și a fi în stare să-l păstrezi în viața ta e o mare diferență.
Însă acest cerc vicios de gelozie, crize de furie și iertare este istovitor.
Tessa n-a mai avut sentimente atât de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sărutat-o atât de pătimaș… însă pasiunea care îi leagă pe amândoi merită toată suferința?
Dragostea era de ajuns să-i țină împreună. Dar dacă Tessa își va asculta acum inima, acesta va însemna oare… sfârșitul?

Cartea o puteți achiziționa de aici:

Dar și pe site-ul editurii:

În limba engelză volumul se numește After We Fell, și îl puteți achiziționa de pe:

Iar pe mine mă găsiți și pe:

Până data viitoare când ne recitim, vă pup 😘 vă îmbrățișez 🤗 și vă iubesc ❤️.

Ivona Dubois.

Un gând despre „După ce ne-am îndrăgostit – Anna Todd

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.