Greșeala – Elle Kennedy

Titlu: Greșeala

Autor: Elle Kennedy

Serie: Off-campus

Volum: #2

Număr de pagini: 380

An apariție: 2020

Editură: Epica

Bună ziua oameni frumoși! Ce mai faceți? Sper că totul este bine și că vremea asta nu prea frumoasă vă lasă timp să vă delectați cu un ceai și o carte bună.
Deoarece sunt în sesiune, iar la muncă totul a început să se agite, am fost ceva mai inactivă. Totuși, am reușit să citesc câteva pagini, ba chiar am terminat o carte (despre care o să vorbim azi).  Nu mai stau mult la pălăvrăgeală și trec direct la subiect: Greșeala de Elle Kennedy. Vreau totuși să vă anunț că, dacă nu ați citit primul volum al seirei Off-Campus, există o mică posibilitate să dau SPOLIERE despre primul volum.

Acest volum doi al seriei Off-campus urmărește povestea lui Jhon Logan, un tânăr student pasionat de hochei. Vi se pare un clișeu? Ei bine, Logan face parte din grupul de prieteni al lui Garrette (protagonistul primului volum), iar seria urmărește evoluția fiecărui băiat din acest grup.
Lucrurile nu par foarte roz pentru Logan, îndrăgostit de Hannah, iubita lui Garrette, dar și cu probleme multiple în familie, Logan simte că cedează. Lucrurile o iau la vale într-un mod periculos de alert, dar timpul se oprește brusc în momentul în care Grace își face apariția în viața lui.

Înainte de orice altceva, vreau să vă dau un mic pont gratuit: Curând (undeva în jurul datei de 10 iunie) o să apară și volumul trei al seriei.

Logan. Încep cu el, deoarece în mare parte, cartea este povestită din perspectiva lui. Da, există și momente în care Grace este în centrul atenției, dar Logan mi s-a părut că este personajul principal. Băiatul ăsta a fost pe sufletul meu. Asumat, responsabil, sexi și totuși a avut clipe în care îmi venea să-l strâng de gât (există posibilitatea să-l semăn foarte mult cu o persoană foarte dragă inimii mele). Faptul că nu este perfect m-a făcut să-l iubesc. Am apreciat foarte mult devotamentul lui față de familie.

Grace. Fata asta este cireașa de pe tort pentru Logan. Îmi place de ea și mi-a plăcut foarte mult că nu a interpretat așa cum a vrut ea toate evenimentele dintre ea și Logan. Faptul că l-a susținut tot timpul și că-i înțelege problemele din familie m-a făcut să o îndrăgesc și mai mult. Nu s-a speriat și nu a fugit la primul hop, iar asta apreciez tot timpul la o persoană.

Ce mi-a plăcut la această carte?

  •   Mi-a plăcut și primul volum pentru modul în care este povestită toată treaba. Nimic nu este grăbit, iar asta îmi dă timp să mă pliez cu situațiile și să intru în pielea personajelor.
  •  Am apreciat faptul că este povestită din perspectivele ambelor personaje principale. Am putut simții și înțelege astfel stăile fiecăruia și evenimentele în ansamblu.
  •  Deși este ușor clișeică, povestea m-a captivat. Este ușor de citit și cred că este una dintre cărțile care te scoate din reading slump. Este genul de poveste pe care o poți întâlni și în viața de zi cu zi.
  •  Personajele. Au fost conturate foarte bine, au avut o personalitate puternică și le-am asemănat foarte mult cu persoane din viața reală.
  •  Dimensiunea capitoleleor a fost exact ce trebuie. Nici foarte lungi, nici foarte scurte.
  •  Faptul că editura a semnalat pe copertă că este o carte 17+ m-a făcut să acord cărții încă un punct în plus.

Ce nu mi-a plăcut la această carte?

  •  Cartea nu a primit 5/5 🌟 deoarece a fost ușor previzibiă. Mi-a plăcut la nebunie povestea, m-a captivat, dar au fost momente când știam ce urmează să se întâmple.

Acestea fiind spuse, vă las mai jos butoanle magice și sinopsisul. Dacă ați citit primul volum și nu știți dacă să îl începeți și pe acesta, sfatul meu este să nu mai stați pe gânduri și să puneți mâna pe el.
Cartea a primit de la mine 4/5🌟 pe GoodReads, ceea ce mi se pare super bine în comparație cu altele.

Cartea este disponibilă pe:

În limba engleză cartea o găsiți sub denumirea de „The Mistake” și este disponibilă pe:

Pe mine mă puteți urmări și pe:

Până data viitoare când ne recitim, vă pup 😘 vă îmbrățișez 🤗 și vă iubesc ❤️.

Ivona Dubois.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.