Pactul – Elle Kennedy

Titlu: Pactul

Autor: Elle Kennedy

Serie: Off-campus

Volum: #1

Număr de pagini: 462

An apariție: 2020

Editură: Epica

 Bună ziua oameni frumoși! Ce mai faceți? Sper că totul este bine și vremea urâțică de afară nu vă pune bețe în roate. Poate că este timpul să luăm o pauză (chiar dacă abia a trecut weekend-ul 😜) și să ne focusăm mai mult pe noi. Dar, pentru că nu vreau să trag de timp și să pară că ținem un moment desprins din horoscop, azi revin către voi cu o recenzie mult așteptată.
 Am terminat joi Pactul de Elle Kennedy, dar di cauza unor probleme tehnice nu am putut încheia nici concursul de pe Instagram, nici această recenzie, dar acum este momentul nostru magic 😅

 Buuun 🙂 cartea asta pot spune că a fost exact ce am avut nevoie. Este un clasic de dragoste care te scoate ușor din reading slump. Povestea începe cu Hannah, o fată simplă cu traume ce i-au marcat trecutul și care se luptă cu proprii demoni pentru a-și recâștiga viața normală. Pactul, ne introduce într-un triunghi amoros care îi ridică Hannei foarte multe probleme. Garrett este tipul popular și sexy, căpitanul echipei de hochei pe gheață, în timp ce Justin este jucătorul de fotbal ce cucerește orice fată își dorește.
 Totul pleacă de la tragedia Hannei și de la obsesia pe care ea odezvoltă pentru Justin, însă treptat, Garrett începe să-și bage nasul și lucrurile se complică.

 Deoarece nu vreau să dau spoilere, vă voi lăsa pe voi să descoperiți întreaga poveste. Legat de roman, în linii mari, se citește foarte repede și te ține prins/prinsă în poveste. Nu trebuie să faci foarte multe eforturi pentru a reține detalii și aspecte, iar firul narativ este foarte simplu. Nu apar foarte multe răsturnări de situație și treptat începi să prevezi ceea ce urmează să se întâmple, cu mici excepții.

 Hannah. Încă de la primele pagini, fata asta m-a convins de un lucru: este o luptătoare înnăscută, dar este și foarte emotivă. A reușit să depășească mare parte din problemele ce au venit odată cu tragedia din adolescență, iar asta am apreciat la ea foarte mult. Am admirat-o pentru curaj și determinare. M-am pus în locul ei și recunosc, deși sunt foarte răutăcioasă (și mulți mă văd indestructibilă), lucrurile nu ar fi fost la fel de roz pentru mine.

 Garrett. Mi-a plăcut de el încă de la început. Deși este cuceritorul suprem 🤣 Garrett îmi dă toate gândurile despre el peste cap. M-a surprins plăcut și am înțeles rapid că aparențele sunt înșelătoare în ceea ce-l privește.

 Justin. Pentru că nu-l puteam exclude, Justin pot spune că nu a fost tipul pe care să-l plac din prima. Mereu am avut senzația că joacă mult teatru. Vrăjeală ieftină 🤣. Nu pot spune că l-am adorat sau că mi-a plăcut de el, căci aș minți. Totuși și-a jucat cărțile cum a putut mai bine (la fel ca Hannah și Garrett).

 Ce mi-a plăcut la cartea asta?

  •  Mi-a plăcut faptul că exemplarul meu a venit cu autograf. Când a ajuns am fost surpinsă să descopăr autograful autoarei în interior. Ulterior am verificat factura și era menționat că exemplarul vine semnat. Eu însă nu am observat acest detaliu și pot spune că a fost o surpriză plăcută pentru mine.
  •  Apreciez enorm de mult faptul că apare pe spate limita de vârstă. Am vorbit mereu de aspectul acesta și probabil că v-am înnebunit, dar cred în continuare că este esențial. Ști la ce să te aștepți de la carte în clipa în care ai și limita de vârstă pe ea. Da! Este scris acolo mic, pe spate, dar este scris.
  •  Din nou vin și vă spun cât am admirat curajul Hannei. Din punctul meu de vedere povestea ei este una ce te face să te gândești că poți trece peste orice.
  •  Am apreciat că este ușor de citit, că firul narativ este foarte simplu și că te scoate din reading slump.
  •  Între noi fie vorba, mi-a plăcut și triunghiul amoros în car a fost prinsă. Uneori ador intrigile care vin la pachet cu astfel de iubiri, dar și problemele cu care personajele se confruntă.

„Frica face parte din viață […] N-o lăsa să te acapareze.”

 Ce nu mi-a plăcut la carte?

  •  Nu știu dacă există ceva ce nu mi-a plăcut. Am prevăzut mare parte din evenimente și tocmai de asta cartea nu a primit maximul special de la mine. 

 Am oferit cărții 3/5🌟 pe GoodReads. Am explicat de ce doar atât și dacăvouă v-a plăcut mai mult decât mie cu atât mai bine.
 O să vă las mai jos sinopsisul, ca de fiecare dată, pentru a afla câtva aspecte despre carte, dar nu  voi uita să vă atașez butoanele magice ce vă vor trimite către librăriile de unde îmi achiziționez eu cărți.

 Cartea în limba română o găsiți aici:

 În limba engleză romanul se numește The Deal și îl puteți achiziționa de aici:

Pe mine mă puteți urmări și pe:

 Până data viitoare când ne recitim, vă pup 😘 vă îmbrățișez 🤗 și vă iubesc ❤️.

Ivona Dubois.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.